Workshopruimte huren Amersfoort

Workshopruimte huren in Amersfoort? Ga je binnenkort een workshop houden en zoek je een geschikte locatie in Amersfoort of omgeving? Bij Projecthuis Madiba ben je aan het juiste adres. Met 4 inspirerende zalen en een volledig ingericht handvaardigheidslokaal is alles mogelijk. De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 14 personen en door ons restaurant erbij te betrekken kunnen we ruimte bieden aan 80 personen. De workshopruimtes zijn allemaal voorzien van een digitaal presentatie scherm (touchscreen), een flip-over, blocnotes en schrijfgerei. Uiteraard zorgen wij voor de koffie en er is in het hele gebouw gratis beveiligde wifi aanwezig. Ook aan minder validen is gedacht, rolstoelgebruikers kunnen makkelijk alle ruimtes bereiken en er is ook een invaliden toilet aanwezig.
Meer weten over de mogelijkheden voor vergaderingen, meetings en workshops? neem gerust contact met ons op om een workshopruimte in Amersfoort te huren.

Workshopruimte huren Amersfoort Parkeren en bereikbaarheid

Onze workshopruimtes in Amersfoort zijn makkelijk te bereiken. De snelwegen A1 en A28 liggen vlakbij onze locatie en je auto kunt je gratis in de buurt van de workshoplocatie parkeren. Op deze kaart is te zien waar je kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn onze Workshopruimtes goed en makkelijk te bereiken. Het trein station Schothorst ligt op 10 minuten lopen. Kom je met de bus? dan stap je nagenoeg bij onze voordeur uit. zie hier de dienstregeling van Syntus Amersfoort. Kom je met de fiets? , dan kunt je je fiets stallen in de fietsenstallingen bij de ingang van ons gebouw. Bekijk de route naar onze vergaderlocatie in Amersfoort.

Workshopruimte huren Amersfoort

Ben je op zoek zijn naar een workshopruimte in Amersfoort, Kies dan voor een workshopruimte bij Projecthuis Madiba in Amersfoort. De ruim opgezette projectruimtes en vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor meetings, cursussen, workshops, boardroom meetings, directievergaderingen en ga zo maar door. De workshopruimtes zijn niet alleen modern ingericht, maar ook vooral inspirerend. Een succesvolle vergadering of meeting begint bij een geschikte workshop omgeving. Speciale wensen? laat het ons weten!

Handvaardigheidslokaal

Naast onze vergaderzalen die geschikt zijn voor workshops en meetings hebben we ook een volledig ingericht handvaardigheidslokaal ter beschikking waar je bijvoorbeeld ook handenarbeid lessen kunt verzorgen. Een teambuildingsactiviteit houden waarbij je elkaar uitdaagt om iets met hout of ander materiaal te maken? Dat kan prima in dit handvaardigheid lokaal waar werkbanken en gereedschap aanwezig zijn.

Lunch, Diner en dranken

Een workshop combineren met een lunch of diner? Dat kan heel goed bij Projecthuis Madiba. Ons inpandige biologische restaurant serveert heerlijke gezonde gerechten en dranken. Doordat wij vanuit maatschappelijk oogpunt ondernemen en er niet op gericht zijn om winst te maken zijn we in staat om onze horeca toegankelijk te maken voor een groot publiek en zijn onze gerechten zeer scherp geprijsd. Waarom regulier eten als het ook gezond kan!
Koffie, thee en water staan standaard voor u klaar. Op aanvraag kunnen we ook frisdrank, fruit of andere versnaperingen voor u klaar zetten in de workshopruimte.

Voor, tijdens of na de workshop lunchen of dineren? Dat kan heel goed bij projecthuis Madiba doordat wij een eigen restaurant hebben. Onze menukaart kun je hier bekijken. Uiteraard kunnen we van deze kaart afwijken en een op maat arrangement maken. Laat het ons gerust weten en samen bespreken we welke maaltijden we voor je kunnen bereiden.

Workshopruimte in Amersfoort huren

Wil je een workshopruimte in Amersfoort reserveren? Of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 033-2300250of een e-mail te sturen naar info@vergaderingenamersfoort.nl. Via de website een vergaderruimte reserveren? Vul ons boekingsformulier in. Als je het boekingsformulier hebt verzonden, zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. We heten je graag welkom in één van onze vergaderzalen bij projecthuis Madiba.

naar projectruimtes

Deze klanten gingen u voor